top of page

GRATIS digitalt yogapass med övningar för ansiktet.

Uppdaterat: 18 jan.

Vi bjuder vi på ett pass ifrån vårt videobibliotek som har ansiktet och spänningar i fokus. I vårt videobibliotek finns inspelade pass för dig som vill yoga hemma. Just det här passet kan utföras sittande på en stol om du föredrar det. Det innehåller inte mycket stora rörelser för kroppen utan är anpassat till att vi ska röra på små muskler i ansiktet.

Ansiktets muskler har ofta ett direkt svar på vår sinnesstämning och kan ge obehag i form av huvudvärk och spänningar i huvudet, käkar och nacke. Musklerna påverkas även av solljus när du kisar eller när du fryser eller upplever annat obehag. Idag lär vi oss att aktivera och slappna av i musklerna och förhoppningsvis kan du lära dig känna igen spänningar i det här området så att du kan hitta en teknik att göra dig kvitt det som du inte behöver bära på i ansiktet.


Följ oss gärna på Instagram @yogahem för fler små videos och vi blir jätteglada om du talar om vad du tycker om det här passet.


Du hittar gratis-passet på sidan "Bli medlem i videobiblioteket". där du kan spela passet utan att behöva logga in eller registrera dig.


/Carola
114 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page