top of page

Höstens planering på Yogahem

Äntligen är det sommar och den bästa tiden att vara ute och hitta på roliga saker. Vi på Yogahem kommer att ta lite ledigt i sommar och vi vill passa på att tacka dig som har yogat eller tränat med oss den här terminen.


Efter mycket funderande, rannsakande och planerande så återkommer vi med att erbjuda klasser med yoga och träning i höst, dock med ett något annorlunda upplägg. Vi tar bort möjligheten att vara kund via autogiro eftersom det frigör lite mer ledigheter för oss som instruktörer. Istället kommer det att finnas terminskort och 10-kort för dig som vill fortsätta på Yogahem. Det kommer också att vara möjligt att köpa enstaka pass som tidigare för dig som inte vill binda upp dig på någonting.


Vi kommer att fortsätta med Vinyasayoga för nybörjare på måndagar och eventuellt en dag till i veckan, möjligtvis torsdagar. Vi gör det eftersom det är det mest eftertraktade passet och då behöver vi fokusera på de pass som är mest besökta. Det kan bli ett Flow pass varannan vecka men det är inte spikat än.


Maria som har hållt endel pass, både styrka och yoga kommer att ha sina egna pass, mer om det senare när det är bestämt.


Det är lite oklart hur det blir med YIN passen som Marie har hållt i, mer om det när det börjar närma sig september.


Därmed fortsätter vi att hålla pass en termin i taget för att se hur det går. Det är extra viktigt att du som kund ansvarar för att använda ditt eventuella kort inom terminen. INGA pass kan sparas till nästkommande termin och eventuella kvarstående pass kommer att brinna inne. Om du är osäker på hur mycket du kommer att kunna komma till Yogahem finns fortfarande möjligheten att endast betala ett pass i taget.


Många av er som jag (Carola) pratat med vet om att anledningen till att jag måste dra ner på pass vilket är att min dotter ska flytta till Bahamas med sin pappa (som är född där) och jag vill frigöra tid på kvällstid att göra annat. Bahamas är vårt andra hem och vi har en tanke om att eventuellt flytta dit igen allihop någongång. Därför kommer jag nu frigöra lite tid till att göra annat på kvällstid under hösten och att fundera på hur vi ska planera familjelivet framåt. Jag kommer att resa till Bahamas under hösten och vara borta 3 veckor.


Under sommaren kan du upptäcka vårt videobibliotek där det finns många inspelade pass, både yoga och träning. Då är du inte beroende av tid eller att åka iväg, utan du kan helt enkelt yoga eller träna där du befinner dig vida din dator, padda eller smartphone. Vår intention är att kunna uppdatera Videobiblioteket mer nu under sommaren när vi inte har andra pass i studion.


Jag vill önska dig en fantastisk och härlig sommar med allt vad det har att bjuda på. Hoppas att du tar tillfället att träna lite utomhus.


Vi ses i september!


/Carola


69 visningar0 kommentarer

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page