top of page
  • Skribentens bildCarola

Personlig träning med Carola Donato

Vill du lära dig nya sätt att röra på kroppen eller behöver motivation och någon som håller i ditt personligt utformade träningspass? Du kanske vill förbättra styrka, smidighet, koordination, kondition eller kroppskontroll? Då kanske personlig träning är något för dig? Oavsett din tidigare erfarenhet, eventuella skador eller hinder i kroppen så utmanar du din kropp inom dina begränsningar så att du tar dig till nya mål på ett säkert sätt.


Ofta ser vi våra fysiska begränsningar, till exempel “ländryggsvärk” eller en “dålig axel” som något som måste gå över innan vi kan ta tag i träningen. Om vi fastnar där så kommer vi att få fortsätta vänta hela livet. Vi kan göra mycket med alla andra delar av kroppen som i samma stund fungerar utmärkt. Med personlig tränare som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut är du i trygga händer att ta tag i träningen och få det gjort på ett effektivt sätt.


Ibland jobbar vi med kroppsvikt och använder oss av många olika träningsformer, ibland jobbar vi med vikter, balansbollar, TRX, gummiband, slackline eller andra träningsredskap. Vad vi använder beror helt på dina önskningar och vad vi kommer fram till att vi ska jobba med. Vi förändrar träningen hela tiden så att du får en utmaning och bibehåller intresset för träningen.


Varmt välkommen att boka PT med mig.

/Carola


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page