top of page
  • Skribentens bildCarola

Sinnesfrid med Soundhealing - Meditativ Julkonsert på Yogahem i Motala

Uppdaterat: 4 okt. 2023

Kom och upplev något utöver det vanliga när det kommer till meditation och återhämtning. Ta en vilsam paus och låt dig omslutas av magiska toner, rytmer och vibrationer som hjälper dig att släppa vardagsstress, kontroll och ytliga tankar. 


 

Följ med på en magisk resa genom tonernas land! Ta en paus från alla vardagsbestyr och låt oss istället få fylla dig med härlig julstämning precis så som det ska vara. Vilsamt och vackert, med lite extra glitter!

 

Vi välkomnar dig till julkonsert där du ligger skönt nerbäddad i djup avslappning och bara lyssnar och tar emot. Låt våra instrument och våra röster få ge dig en upplevelse av allt det mysiga med julen. Vi guidar dig till sinnesfrid och stilla natt.

 

Vi är två musikälskande systrar med stor passion för att hjälpa människor att komma ner i riktigt djup avslappning, med syftet att hitta tillbaka till det som många längtar efter- en känsla av närhet, till dig själv och till sin omgivning.


Vi gör det på vårt unika sätt- genom Healing Concerts. Här får du ligga ner omsluten av filtar och ta emot magiska ljud, toner och rytmer från ett flertal olika instrument som tex klangskålar, Native American flute, schamantrummor och inte minst våra röster i sånger med vackra budskap. Du får resa bortom tid och rum och landa i djupt meditativt tillstånd, komma nära dig själv och dina känslor, och beröras av stunden och känslan av att vara omfamnad.

 

Frida driver studion "Fridfullt i Habo" med Personlig utveckling, Yoga, massage och musikmeditationer. Tillsammans med sin syster reser de runt på festivaler och olika events runt om i Sverige där de håller i sina meditativa musikkonserter. De kallar sig för "SysterSkap"


När: Första advent: söndagen den 3/12-23 Kl 17.00- 18.30

Pris: Boka tidigt rabatt 395:- till och med 1/11

Efter 1/11 är priset 495:-

Anmälan krävs senast fredagen 1/12. OBS Anmälan är bindande och eftersom det är inhyrda instruktörer kan avbokning inte ske, men om du skulle bli sjuk kan du kanske ge bort platsen till en vän som behöver läkande toner. 

Var: I yogasalen Yogahem på Vintergatan 7 i Motala.

Praktiskt: Klä dig mjukt och bekvämt. Ta med egen kudde/filt Samt något att lägga över ögonen. 

 

Varmt välkomna! 


 

 

 284 visningar0 kommentarer

Commentaires


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page