top of page
  • Skribentens bildCarola

Två fysiska pass i veckan, resten via Zoom till och med 19/11

Nu är hela schemat klart för de följande 3 veckorna. Morgonyogan på tisdagar 7.30 och Mjuk yoga på söndagar kl 17.00 kommer att vara kvar som fysiska pass med MAX 9 platser. Resten av passen blir via ZOOM. På dessa två fysiska pass blir det mycket avstånd mellan alla deltagare så jag bedömer att det är säkert eftersom det inte kommer folk efter eller före. Vi kommer inte nära varandra eftersom vi har våra platser och det går bra att vara 1 person åt gången i hallen när vi kommer och när vi går.


Det enda passet som utgår är Asana Fitness på fredagar men då finns Move Your Asana på torsdagar istället där man får svettas lite. Det kan hända att jag lägger in fredagspasset på Zoom senare om det finns mycket intresse av det.


Jag har testat ljudet med extern mikrofon och ljudet blir superbra så det ska inte vara några problem att följa passet via Zoom. Jag rekommenderar dock starkt att skapa en användare på Zoom och använda dig av appen (om du går via smartphone) som heter "Zoom Cloud Meetings" gå till "Meet & chat" -- "Join" -- och skriv in Meeting ID som du får på mailen. När du kommer in på passet kommer din mikrofon och video att vara avstängd.


Använder du dig av dator går du till Zooms hemsida och skapar en användare på liknande sätt. Se länk i förra inlägget.


Jag väljer idag att dela den här härliga bilden som får representera den målmedvetenhet och styrka som ni deltagare besitter. ALLA ni, oavsett om ni kan vara upp och ner eller ej. Du har kraften och vi ska ta oss igenom det här.

/Carola74 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page