top of page

Välkommen till en ny termin med yoga och träning 2024

Gott Nytt År önskar vi från studion. Många av er vet att vi flyttar studion till rummet bredvid (CMD Gym) Så just nu jobbar vi hårt på att få klart allt innan vi drar igång i nästa vecka (den 8:e januari för att vara exakt). Vi kommer att köra pass måndag till torsdag och den lilla förändringen är att torsdagarna kommer att varieras mellan Cirkelträning på jämna veckor och Vinyasayoga strong Flow 90 min på ojämna veckor. Så här ser schemat ut:


Måndagar: 19.00 - 20.00 Vinyasayoga för nybörjare

Tisdagar: 19.00 - 20.00 Flow & HIIT (högintensiv intervallträning)

Onsdagar: 18.00 - 19.00 Yinyoga

19.15 - 20.15 Vinyasayoga Flow

Torsdagar 19.00 - 20.00 Cirkelträning fyspass (jämna veckor)

19.00 - 20.30 Vinyasayoga Strong Flow 90 min
Vår utmaning i vår nya lokal är belysningen, men vi har en lösning som kommer bli jättebra det tar bara lite tid till att få till det. Golvet och endel väggar är svarta och därför blir belysningen extra viktig eftersom den inte ska vara stark men mysig men vi måste ändå se var vi går. :) Vi sätter upp gardiner här och var för att få en mysigare känsla och bättre akustik och vi pusslar in det som vi ska behålla ifrån vår gamla studio samtidigt som gymmets utrustning finns i samma lokal. Det blir en härlig balans mellan Yin och yang kan man säga. Sist men inte minst så hittar vi plats för de växter vi kan behålla. Efter att jag läst på lite så är det fördelaktigt att vi har vitt ljus i lysrören som gymmet använder eftersom växterna behöver vitt ljus. Hoppas att det funkar för växterna så att de fortsätter att sprida sin grönska och sin välbefinnande energi till oss.


En stor fördel i nya studion är att golvet är mycket greppvänligt och inte halt som i vår tidigare studio. Det är gummerande mattor på golvet så marknära träning blir mycket lättare.


Vårt videobibliotek fortsätter att växa. Det är en bra plattform för dig som vill träna hemma och behöver någon som talar om för dig vad du ska göra. Det kan vara skönt att slippa tänka ut övningar när du ska träna själv. Du sparar även tid när du inte behöver förflytta sig till studion eller till gymmet.


Vår vovve har testat både Stående Hund och Savasana och han godkänner salen så nu är det bara att tuta och köra.


Varmt välkommen!

/Carola

108 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page