• Carola

Viktig information till våra deltagare

Vi tar riskerna för smittspridning av Coronaviruset på största allvar och kommer därför att införa åtgärder i yogasalen enligt följande:

1) Vi sänker antalet deltagare på alla pass till maximalt 9 personer. 

2) Ögonkuddarna tas bort. Du har möjligheten att köpa en egen ögonkudde för 199kr

3) Vi tar tillfälligt bort våra lånemattor och du behöver då själv ta med dig en egen matta eller köpa en på plats i yogasalen. Eftersom vi vill att alla ska kunna hitta en skapligt bra yogamatta som inte kostar skjortan, tar vi in lite billigare mattor (som ändå har någorlunda bra grepp) från Yogiraj som du kan köpa för 299:- Vi rekommenderar inte att köpa en billig plastmatta i handeln eftersom den ofta innehåller PVC (och luktar därefter) och dessutom kommer du att glida med händerna på den, eftersom det är av plast. Vi har även Manduka och Liforme-mattor i olika prisklasser. Hör av dig om du vill ha råd om mattval som ligger inom din budget. 

4) Vi delar toalett med gymmets deltagare och har nu utökat städningen med daglig ytdesinfektion av alla handtag i både yogasalen och i gymmet. 

5) Vi stannar hemma när vi är sjuka.

6) Vi hälsar på varandra med ett glatt leende och avstår ifrån att ta varandra i hand ett tag framöver.

7) Vi kommer långt med god handhygien (tvätta händerna ofta med tvål och vatten) Vi har handsprit i entrén och använd detta när du kommer och när du går.

8) Vi begränsar antalet personer i vår lilla hall till 2 personer åt gången.


Med dessa åtgärder hoppas vi att vi kan fortsätta att hålla öppet i yogasalen så att du komma och få en skön stund på yogamattan.


Varmt välkomna!  /Carola


Handsprit i yogasalen


49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla