top of page
  • Skribentens bildCarola

Vill du lära dig stå på händer?

** WORKSHOP ALERT **


Äntligen, äntligen! Carola på Yogahem i Motala och Jenny på Sense of Yoga i Tjällmo har satt ihop en workshop för dig som vill lära dig stå på händer! Detta är något vi båda brinner för just för att det är så roligt. Hela resan mot handstående handlar inte om perfektionism utan snarare om att lära känna din förmåga och potential och finjustera och förbättra i steg.


Vi kommer att träna på grunderna i handstående. Vi delar med oss av våra bästa knep och erfarenheter som vi har snappat upp på vår resa till handståendet. Du får möjligheten att prova olika tekniker för att ta dig till din värld upp och ner. Att lära och träna ska vara roligt, därför vill vi ge dig en workshop med många skratt och öka din lust till ett aktivt liv.


Vi kommer att: -gå igenom säkerhet och övningar som talar om för dig om du klarar att hålla din kroppsvikt på händer. Vi går långsamt och metodiskt fram för att du ska känna dig trygg. -träna på flera sätt att ta dig upp och du får testa dig fram. -träna på att ta dig ner. Om du vet vägen ner så blir det mycket lättare att våga.

Några anledningar till att handstående-träning är bra: -Det är ROLIGT (och ett skratt förlänger livet) -Du stärker dina handleder med gradvis ökad belastning. -Stärker dina axlar i utsträckt läge. -Stärker hela bålen (stark mage/rygg är bra mot ryggont, bland annat) -Stärker dina ben efter alla 100-tals gånger du tar dig upp och ner. -Skärper din koncentration. -Förbättrar din koordination/samordning i kroppens muskler. -Förbättrar din balans. -Du kommer öka din medvetenhet på flera plan.

OBSERVERA att du behöver INTE kunna stå på händer för att vara med.


NÄR: Kontakta oss för mer info om möjliga datum. VAR: Sense of Yoga I Tjällmo eller Yogahem i Motala PRIS: 450:-

/Carola & Jenny
30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page