top of page
  • Skribentens bildCarola

Workshop på Yogahem med härliga toner, djupavslappning och mantrasång

Nu är det dax för en härlig Workshop på Yogahem! Vi får besök av Frida Malmquist som driver Fridfullt i Habo och hon kommer att guida oss i läkande toner och rytmer.


Kom och upplev något utöver det vanliga när det kommer till meditation och återhämtning. Ta en vilsam paus och låt dig omslutas av magiska toner, rytmer och vibrationer som hjälper dig att släppa vardagsstress, kontroll och ytliga tankar.

Soundhealing/Ljudbad är intuitivt skapande av musik från instrument som tex klang/kristallskålar, trummor, flöjt, och inte minst den kraftfulla mänsliga rösten.


De ljud som skapas blir som en väv av övertoner och vibrationer som påverkar oss djupt in på cellnivå och klingar an med vårt eget energifält. Den resonans som uppstår av vibrationer som möter varandra hjälper till att balansera och återställa vårt energifält, och stötta kroppens läkningsprocesser.

Vi som guidar dig är två musikälskande systrar som finner stor lycka och glädje i att hjälpa människor till mer "self compassion" och inre harmoni.

För oss är musik medicin, och ett kraftfullt uttryck som har förmåga att beröra på djupet.


Workshopen kommer att

Varmt välkomna till Yogahem på denna härliga workshop Lördagen den 5/2 kl 17.00-19.30.


/Frida Malmquist


DATUM 5:e februari 2022

TID: 17.00 - 19.30

PLATS: Yogasalen Yogahem, Vintergatan 7, Motala

TA MED: Egen matta, filtar, sköna kläder och ett öppet sinne :)

PRIS: 495:- (boka tidigt pris) Efter 22/1 höjs priset till 695:-


Platserna är begränsade och du gör din bokning här på sidan under "boka pass".


OM FRIDA MALMQUIST:

Frida Malmquist driver massage och yogastudion Fridfullt i Habo, strax utanför Jönköping. Hon är bla utbildad Healing sound cermony facilitator och soundhealer. Hennes yogaklasser och meditationer har alltid inslag av levande musik från bla trummor, klangskålar och sång. "Musik har en förmåga att beröra på djupet. Kraftfulla vibrationer, vackra melodier, utdragna toner och pulserande rytmer omsluter mottagaren som på ett djupt och meningsfullt sätt kan komma i kontakt med sina känslor, och få möjlighet att frigöra lager av spänningar såväl fysiskt som mentalt och emotionellt"

I sin studio tar Frida emot klienter för soundhealing både i grupp och i individuella sessions. Under våren besöker hon också andra studios där hon arrangerar sina tongivande klasser tillsammans med sin syster.103 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page