top of page
  • Skribentens bildCarola

Yogapass och träning i Motala i sommar.

Nu är sommarschemat klart och vi kör med nuvarande schema fram till och med 17/6. Den 18/6 börjar vi med utepass på lördagar, tisdagar och torsdagar samt ytterligare innepass enligt schemat. På utepassen håller vi till både i Varamon och vid Tegelvikens utegym och det framgår av schemat var vi håller till någonstans. Morgonpassen i Varamon brukar vara helt magiska och likaså kvällspassen i Tegelviken med utsikt över vattnet.Vi planerar SUP yoga (yoga på stand up paddleboard) på torsdagar kl 8.00. Vi kommer antingen att vara i Varamon eller i Boren beroende på hur vinden är. I vilket fall så ser vi fram emot härliga stunder flytandes på vattnet i vår fina stad.


Sommarkortet ger dig tillgång till alla pass i sommar mellan 1/6-15/8 och kostar 1750:- Men du kan också välja att vara med på enstaka tillfällen och endast betala per pass eller använda ett klippkort. Se övriga priser här på vår hemsida.


Om du är bortrest och ändå vill vara med på våra pass så kör vi många pass samtidigt via Zoom så att du fortfarande kan vara med från din semesterplats eller ta ditt yogapass hemma.


Varmt välkommen till härlig sommaryoga!

/Carola
55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page