top of page

YogaShred

Yoga möter HIIT (Högintensiv Intervallträning) i ett koncept kallat YogaShred.

 

YogaShred-klasserna innehåller 3 intervallsekvenser som alterneras med mot-positioner och mjuka yogaflöden för att ge en snabb och effektiv återhämtning under passet.

 

En YogaShred-klass aktiverar kroppens förbränning och du aktiverar kroppens snabba muskelfibrer, bygger styrka inifrån och ut samt boostar din kondition!

Möt instuktören Helena Sanhueza

IMG_20210801_191545.jpg

Utbildning inom yoga och annat: 

* Barn - och tonårsyogalärare, 2020

* Utbildad i YogaNidra, 2020

* Certifierad YogaShred instruktör, 2019

* 200h Core Strength Vinyasa Yoga Teacher 200RYT, 2018

* Leg. Förskollärare, examen 2018

 

Helena älskar att vara ute i skogen, gärna i löparskorna. Hon började löpträna för 5 år sedan och känner nu att det är något som ligger henne varmt om hjärtat. Helena lämnade storstadslivet 2013 och flyttade till Östergötland med familjen utan vare sig jobb eller egentlig plan, men det mesta löser sig och även detta över förväntan. Efter en karriär som förskollärare i kommunen sa Helena upp sig på hösten 2020 för att satsa på yoga, odla grönsaker, biodling och familjelivet. Helena håller yoga i eget regi ute i Medevi Brunn och nu också här på Yogahem. Träning, hälsa och välmående är genomgående drag i Helenas vardag. 

 

Fun Facts om Helena:

Hon har sprungit ett 24 timmars lopp i Norge och har deltagit i Göta Kanal Run med 5 maraton på 5 dagar. Att testa kroppens gränser är en kick som Helena mår bra av. 

Varmt välkommen på YogaShred med Helena! Se vår bokningskalender för aktuella tider för detta pass. 

YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page