Personlig träning

Välkommen till vår trevliga lokal i Motala

Att boka personlig tränare för din personliga utveckling kan vara ett värdefullt sätt att komma framåt lite snabbare i utvecklingen mot ett specifikt mål. Det kan också vara skönt att i lugn och ro få råd och assisteringar ifrån din instruktör på tu man hand.

IMG_6E3D82622FA7-1.jpeg
IMG_C07F8641FBD4-1.jpeg
IMG_2858_edited.jpg
IMG_2845_edited.jpg

Tillsammans med din instruktör utformar du ett personligt träningsprogram för att stärka kroppen och jobba mot de mål som vi sätter upp tillsammans. Vi har tillgång till fria vikter, gummiband och endel annan utrustning från gymmet bredvid och vi jobbar mycket med kroppsvikt.

Vi har två instruktörer med olika erfarenheter och kunskaper:


Carola Donato är sjukgymnast/fysioterapeut och har jobbat många år med specifik rehabilitering och funktionell träning samt Yoga, Pilates och styrketräning. Carola kan utforma ett program för att förbättra ditt handstående.


Xavier Panchi Perez är utbildad och certifierad personlig tränare samt instruktör i Animal Flow, kettlebells, Functional Range Conditioning, Pilates, Yoga m.m. Om du söker utmanande funktionell träning med kroppsvikt eller vanliga vikter så är det Xavier du ska boka träning med.

Varmt välkommen!