top of page

Personlig träning

Om du vill få en starkare kropp med hjälp av en kompetent och erfaren instruktör som håller i ditt personligt utformade träningspass så ska du boka personlig träning här på Yogahem. Du kanske vill förbättra styrka, smidighet, koordination, kondition eller kroppskontroll och det är möjligt med ett personligt anpassat träningsprogram.  Oavsett din tidigare erfarenhet, eventuella skador eller hinder i kroppen så utmanar du din kropp inom dina begränsningar så att du tar dig till nya mål på ett säkert sätt.

Du kommer att få träna med Carola Donato som är leg. sjukgymnast/fysioterapeut och har jobbat många år med specifik rehabilitering, funktionell träning, Yoga, Pilates och styrketräning. Carola kan även utforma ett program för att förbättra ditt handstående.

Carola har jobbat i10 år med rehabilitering inom hemsjukvård och är van att utforma träningsprogram för kroppsdelar som kanske behöver lite extra uppmärksamhet.

IMG_6E3D82622FA7-1.jpeg
IMG_C07F8641FBD4-1.jpeg
IMG_2858_edited.jpg
IMG_2845_edited.jpg

Vi utformar ett personligt träningsprogram till dig så att du får stärka kroppen och jobba mot de mål som vi sätter upp tillsammans. Vi har tillgång till fria vikter, gummiband, balansbollar, TRX, slackline och andra träningsredskap från gymmet bredvid. Vi jobbar också mycket med kroppsvikt.

Ofta ser vi våra fysiska begränsningar, till exempel “ländryggsvärk” eller en “dålig axel” som något som måste “gå över” innan vi kan ta tag i träningen. Om vi fastnar där så kommer vi att få fortsätta vänta hela livet. Vi kan göra så mycket med alla delar av kroppen som faktiskt fungerar utmärkt. Med personlig tränare som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut är du i trygga händer att ta träningen till nästa nivå.

Varmt välkommen att boka PT hos oss.

Personlig träning

YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page