top of page

INTEGRITETSPOLICY

Yogahem

2022

 

Inledning

Yogahem AB, med organisationsnummer 559149-6715 värnar om din personliga integritet. Vi strävar alltid efter att upprätthålla en hög nivå av dataskydd och vi följer de lagar som styr behandlingen av personuppgifter. Detta integritetspolicy förklarar hur Yogahem samlar in och använder din personliga information. Vi värdesätter din integritet och kommer aldrig att sälja informationen vidare eller använda din information på annat sätt än det som förklaras här. Om du har frågor om detta kan du alltid kontakta oss på yogahem.se@gmail.com

 

Genom att surfa vidare på vår sida och använda våra tjänster godkänner du denna policy. Om du inte godkänner denna integretetspolicy ska du genast sluta använda våra tjänster och denna webbplats.

 

Vad är en personuppgift?

 

En personuppgift är en slags information som kan härledas till en person. Det kan vara namn, adress, email, telefonnummer, elektroniska identiteter och teknisk data (till exempel IP-nummer och browser) , din användardata och bilder. Behandling av personuppgifter är all hantering som innefattar automatiserad eller manuell insamling av data, registrering, organisering, lagring och bearbetning.

 

Vem är ansvarig för personuppgifterna som vi samlar in när du använder vår webbplats? 

Yogahem AB org. Nr 559149-6715, Vintergatan 1-7, 591 32 Motala

 

När lämnar du information?

Beroende på hur du använder vår webbplats och vilka tjänster du använder lämnar du olika uppgifter. Du lämnar personuppgifter när du:

  • Fyller i kontaktformulär

  • Genom att anmäla dig till nyhetsbrev

  • Genom att bli medlem på webbsidan eller tillhörande app. 

  • Genom att bli medlem i Videobiblioteket

  • Genom att surfa runt på sidan. 

  • Genom att bli kund och boka pass via vårt bokningssystem Bookeo. 

 

 

Varför samlar vi in personuppgifter. 

Yogahem samlar endast in personuppgifter i syfte att kunna leverera våra tjänster och produkter, nyhetsbrev, för att få en fungerande webbplats och för att förbättra användarupplevelsen på sidan och för att analysera trafiken på yogahem.se samt för att kunna ge god service till dig. 

YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page