top of page

Om oss

Yogahem erbjuder yogaklasser och annan träning för dig som privatperson eller företag. Du kan yoga med oss i vår yogastudio på Vintergatan 7 i Motala, men du kan också vara med på yoga hemma via Zoom. Om du inte gillar att passa tiderna som vi sänder LIVE passen så kan du välja att bli medlem i vårt videobibliotek där vi lägger ut inspelade pass.  Vi har också försäljning av yogamattor och träningskläder i webb-shopen och i yogastudion. 

IMG_1289_edited.jpg
IMG_7903 2.jpg
IMG_1817.jpg

Jag som driver Yogahem heter Carola Donato och är yogalärare med 500 timmars utbildning. Jag är också legitimerad sjukgymnast och har jobbat som sjukgymnast vid sidan av Yogastudion i 8 år. Från och med augusti 2021 kommer jag endast jobba på Yogahem ett tag framöver och min förhoppning är att utveckla företaget så att vi kan nå ut till ännu fler.  Jag och de andra instruktörerna vill hjälpa dig som kund att öka din kroppsliga, mentala och själsliga hälsa. På sikt skapar vi en bättre och mer harmonisk värld tillsammans. 

 

Min önskan är att du ska hitta ett roligt och passande sätt att komma igång på yogamattan. Yoga behöver varken vara svårt eller krångligt och du behöver inga speciella kläder eller försöka vara något som du inte är. Hur vill du att din yoga ska vara?

Andningen spelar en central roll i alla av yogastilar eftersom det är länken till ditt inre välmående. Det finns inga som helst krav på att du ska vara smidig, vig eller stark. Dessa egenskaper växer fram vid regelbunden träning.

Om du funderar på att bli kund hos oss, tveka inte att kontakta oss via mail eller telefon om du undrar något. Om du har vägarna förbi yogasalen, känn på dörren, vi kan vara här även om vi inte har pass just för tillfället! Kom då in och prata lite, vi gillar att vara sociala! 

Varmt välkommen! 

/Carola

Carola Donato.jpg

YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page