Priser:

Enstaka yogapass på plats i yogasalen eller via appen Zoom Cloud Meetings: 160:-

Ditt första Zoom pass bjuder vi på! Maila oss! 

 

Yogagunga-pass: 200:- Alla pass bokas via vårt bokningssystem.

   

Om du vill köpa kort eller bli medlem via autogiro så skickar du ett mail till oss på yogahem.se@gmail.com 

Du får en faktura på beloppet som skickas till dig via mail eller vanlig post . Du registrerar dig som "ny kund" och väntar på meddelande om att ditt kort har lagts upp.

KLIPPKORT: (gäller på valfria pass till och med 1:a juni 2021)

 • 10-kort: 1440kr

 • 5-kort: 750 kr

TERMINSKORT (gäller alla schemalagda pass på Yogahem under perioden 7/1 till 1/6-2021

 • Terminskort vårterminen 2021: 2780kr

ÅRSKORT  via autogiro. Bindningstid 12 månader därefter en månads uppsägning.

 • 595kr/månad

HALVÅRSKORT via autogiro. Bindningstid 6 månader. Därefter en månads uppsägning.

 • 695 kr/månad

PRIVATLEKTION: Att boka privat yogainstruktör för din personliga utveckling kan vara ett värdefullt sätt att komma framåt lite snabbare i utvecklingen mot ett specifikt mål. Det kan också vara skönt att i lugn och ro få råd och assisteringar ifrån din instruktör på tu man hand.

 • 720 kr/timme (en person)

PRIVATLEKTION grupp:

 • 1440 kr/timme (privat grupp 2-14 pers)

 • för större grupper eller andra event på annan ort eller på annan plats än i yogasalen kontakta oss via mail eller telefon.

ONLINE MEDLEMSSKAP I VIDEOBIBLIOTEKET - Yoga när du vill, var du vill!

 • 149:-/månad. Alltid 30 dagars gratis prova-på period. Ingen bindningstid, inga bekymmer! 

Bokningsregler:

Alla pass i yogasalen måste förbokas även om du har terminskort eller halvårs-/årskort. Du ska även avboka ditt pass om du får förhinder att komma på ett bokat pass. Avbokning sker via avbokningslänk i ditt bekräftelsemail till varje pass eller via “mina sidor”. Vid avbokning måste detta ske minst en timme innan vi börjar, så att deltagare som eventuellt står på kö kan få en plats i tid. För att komma tillrätta med problemet att bokade platser står tomma (och att vi samtidigt har deltagare på kö) så måste vi införa en ny regel vid upprepade tomma bokningar. Efter 3 upprepade tomma bokningar under en och samma termin kommer din bokning att spärras under en vecka. Vi är ledsna över detta men måste tyvärr göra så för att kösystemet ska bli effektivt. En annan gång kanske det är du som står på kö och önskar en plats på din bästa yoga-tid. Då är det bra att veta att det kan bli en ledig plats senast en timme innan passet.

Notera även att du själv är ansvarig för att boka dina pass inom ramen för giltighetstiden på ditt kort. Kort som inte utnyttjats till fullo förlängs inte och pass som inte utnyttjats återbetalas ej. Om du är osäker på hur många pass du har möjlighet att gå på under en termin så föreslår vi att du istället bokar enstaka pass. Alla kort är personliga och du kan inte boka pass till någon annan än dig själv med ditt klipp- eller terminskort.

Besöksadress:

Yogahem AB 

Vintergatan 7

591 32 Motala

Email: yogahem.se@gmail.com

 • Vår YouTube kanal
 • Besök vår yogastudio på Instagram
 • Vår yogastudio på facebook