top of page

Ekologiska yogabyxor av återvunnen plast. Yogakläder med hög midja. Träningskläder för dam. Coola träningsbyxor.

FRAKT & RETURER

Efter att du har lagt din order kommer din order att packas och skickas iväg inom 1-3 vardagar. Frakten kostar 49:- och läggs till när du betalar din vara. 

Du har öppet köp i 14 dagar och kan returnera oanvänd vara om produkten inte uppfyller dina förväntningar. Du får tillbaka pengarna för varan men ej för frakt och returfrakt. 

 

Så här gör du vid retur:

1) Kontakta oss via kontaktformuläret  under "kontakta oss" och berätta att du vill returnera varan. 

2) Returfrakt kostar 49kr och betalas till oss via inbetalning till Bankgiro 5259-8380 mottagaren är Yogahem AB. Märk meddelandefältet med "retur" samt ditt namn.

3) När vi fått din betalning skickar vi en returfraktsedel till dig via mail. Du behöver tillgång till skrivare för att skriva ut returfraktsedeln.

 

4) Fäst returfraktsedeln väl synligt i plastfickan på orginalförpackningen och tejpa igen paketet med det du vill returnera. 

5) Lämna in paketet på närmsta postombud. 

6) Så snart vi har fått varan i retur så återbetalar vi ordervärdet (Kostnad för frakt och returfrakt återbetalas ej)

Om du vill byta varan mot en annan storlek står vi för ny frakt. Eventuell retur av denna betalas av dig på samma sätt som tidigare. 

Vi ska göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med ett par nya sköna leggings till yoga, träning vardag eller fest. Kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp. 

YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page