top of page

Mjuk yoga

Det här passet är perfekt för dig som vill ha ett lugnt pass som innehåller både sittande, liggande och stående positioner. Vi börjar med en koncentrations-stund, 5-10 minuter, där vi får landa och andas och träna på uppmärksamhet i kroppen. Du får verbal guidning så att dina tankar kan börja samlas till dig själv. Du kan sitta eller ligga under koncentrations-stunden.

 

 Sedan börjar vi röra på oss lite lätt i kroppen och återkommer ofta till samma positioner i enkla flöden, till exempel, barnet och kobran. Du behöver inte kunna någonting om yoga och allt är utefter din känsla och du gör bara det som känns bra. 

Vi gör några stående positioner där du får träna på balans och även här kan det bli lätta flöden där vi sträcker på oss, tar ut rörligheten i lederna och aktiverar musklarna. Ibland gör vi skakningar av armar och ben för att släppa på spänningar. 

Vi avslutar med några liggande stretch-positioner och de hålls inte lika länge som på Yin passen men vi håller dem ca 20 - 60 sekunder beroende på hur det känns. 

Sista positionen är avslappning, eller Savasana som positionen kallas. Du kan dra på dig en filt eller sätta på dig långärmad för att behålla  värmen. Vi använder ofta toner ifrån Handpan instrumentet eller ifrån klangskål eller koshiklocka för att du ska kunna koppla av på bästa sätt.

Varmt välkommen på ett välbehövligt mjukt yogapass. 

Söndagar kl 17.00-18.00

IMG_8368_edited.jpg
IMG_7920.JPG

YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page