top of page

Stretch och yoga i yogagunga, även kallad Yogahammock

Välkommen till en svängande stund i yogasalen. På den här klassen kommer du att få hänga, svänga, balansera och sträcka ut i ett tygstycke (yogagunga) som är förankrat i taket. 

Våra yogagungor är av bästa kvalitet och samma tyg som används av professionella akrobater. Vi håller oss dock på en lätt nivå och du får möjlighet att träna balanssystemet på ett lite annorlunda sätt. Det bästa med att använda yogagungan är att du kan använda dig av tyngdkraften som hjälp till att sträcka ut i kroppen. Du kommer att få noggranna instruktioner och du behöver inte göra något som du inte känner dig redo för. Vissa rörelser är mer leksamma och andra mera avkopplande. Det blir alltså ett allsidigt pass för kropp och knopp

För tillfället erbjuder vi endast privata yogapass för grupp eller för enskilda personer med yogagungan. 

Ingenting att boka just nu. Titta in snart igen.
IMG_8739 2.JPG
IMG_6111.JPG
IMG_1262_edited.jpg

Smycken får ej bäras på detta pass, dvs örhängen, halsband, armband och ringar (släta ringar är undantaget) måste tas av för att skydda både dig och tyget vi hänger i. 

 

Du får ej bära smink som kan färga av sig, typ foundation, läppstift eller liknande eftersom vi ska hålla tygen rena. 

 

Du måste ha med dig ett par STRUMPOR att ha på dig under passet (tunna ankelstrumpor går bra) 

 

Ta med dig egen matta, denna kommer att placeras under din yogagunga. 

 

Du kommer att få instruktioner för övningarna men det yttersta ansvaret för din egen säkerhet och hälsa har du själv. Om du känner dig minsta osäker på något som görs under passet så måste du avstå eller fråga instruktören om hjälp innan du gör övningen. 

YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page