top of page

Lätt Vinyasayoga/ Vinyasayoga för nybörjare

Lätt Vinyasayoga passar dig som är nybörjare eller helt enkelt bara vill ha ett lätt yogapass i rörelse. Här rör vi oss långsamt men vi får ändå utmana balans, lagom rörlighet och lätt styrka på din nivå. Du anpassar alltid efter din kropp och förmåga. Du behöver inte kunna något, vara vig eller stark. Du kommer som du är och det är bra att börja här om du är nyfiken på hur solhälsningar fungerar.

Detta pass innehåller alltid någon form av solhälsningar eller flöden där den stående Hunden ingår. (se bilder) Den kan till en början vara utmanande men det går bra att bara ta den några sekunder för att vänja kroppen. Du kommer med regelbunden träning av Hunden att stärka dina handleder, få starkare och rörligare axlar och rygg och smidigare muskler på baksida ben. Hunden kan se ut på olika sätt beroende på rörlighet och förmåga och vi tvingar aldrig in kroppen i något som inte känns rätt. 

IMG_3058.jpg
IMG_3059.jpg

I solhälsningen kan det vara just den Stående Hunden som många tycker är mest krävande. Men vi står bara en kort stund och när du böjer i knäna blir det lättare. Solhälsningarna innehåller även många andra positioner som är bra för ryggen och resten av kroppen.

Varmt välkommen på Lätt Vinyasayoga. 

YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page