top of page
  • Skribentens bildCarola

Att träffa fler som gillar handstående är en resurs!

Vill du komma vidare i din handstående-träning? Är du målinriktad och har siktet inställt på att kunna balansera helt själv? Att kunna “stop-drop-handstand” så som @_yogajenny_ och jag @carola.donato gör när vi träffas? Vi gör det för att vi tycker att det är KUL! Vi vågar att vara operfekta, vi gör bort oss, vi ramlar, vi testar igen, men framförallt vi får skratta och lära oss nytt av varandra hela tiden. Att träffa någon som också gillar att stå på händer är en värdefull resurs och vi lyfter och hjälper varandra.


Om du också vill träffa likasinnade i en handstående-kurs (fortsättning) så är du varmt välkommen att boka din plats på Yogahem. Den 17:e augusti kl 17.30 drar vi igång.


Den här kursen på 8 veckor (8 tisdagar) är för sig som vill hitta balans i handstående utan vägg. Kursen är för dig som nu kan sparka upp fötterna mot en vägg och kanske har förmågan att stå kvar en liten stund, kanske 10 sekunder eller längre. Nu är det dax att börja träna på hur vi ska kunna koordinera kroppen för att hitta balans. Vi kommer att jobba med olika roliga och kluriga övningar, både upp och ner men även på andra sätt. Du behöver bli expert på att aktivera rätt muskler för att knäcka koden till handstående utan vägg. Välkommen till en rolig och utmanande kurs där du får jobba med styrka, kontroll och balans. Vi lämnar inga garantier för att du lyckas just under dessa veckor men kursen ger dig värdefulla verktyg att ta din handstående-träning till nästa nivå.


Kursen leds av mig (Carola) och jag har 7 stycken platser kvar. Jag ser verkligen fram emot att få hjälpa dig att komma vidare. Boka senast 1/8 för bästa pris (1600:-) Därefter gäller ordinarie pris 2000:-


Kursen bokas via kurs-kalendern här på vår hemsida eller under "boka pass".


Varmt välkommen!
44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page