top of page
  • Skribentens bildCarola

En naturlig yogamatta för utomhusbruk.

Vi har fått in ett nytt gäng vävda yogamattor! Skillnaden med denna matta jämfört med en vanlig vävd matta är att den är tunt behandlad med naturgummi som gör greppet bättre. Mattan är tunn och formar sig efter underlaget och till skillnad ifrån en plastmatta så blir den inte het och svettig om du är i solen. Den är också ett bra underlag för er trevlig picknic. Vi rekommenderar den inte till hårda underlag eftersom den är mycket tunn men å andra sidan är den lätt att bära med sig!


Det är en handvävd ekologisk yogamatta av bomull. Mattan är växtfärgad med naturens egna färger och etiskt producerad av hantverkare i södra Indien som livnär sig på denna traditionella framställning att väva och färga med växter. Mattan är 100% nedbrytbar, 100% giftfri och köpet av mattan stödjer levernet av människorna som har producerat din matta.

Mattan handtvättas eller maskintvättas i ylleprogram med lite milt tvättmedel för att bevara ytskiktet av naturgummi. Vikt: endast 950gr vilket gör att det är en bra resematta.

Storlek: 186cm lång, 68,5 cm bred, 3mm tjock


Kika in i vår webbshop om du vill köpa. Om du bor i Motala kan du maila oss för att titta förbi i yogasalen! Det ingår en tunn yogaväska så du enkelt kan ta den med i sommar.170 visningar0 kommentarer

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page