top of page
  • Skribentens bildCarola

Handstående kurs - KOM IGÅNG

Vill du lära dig stå på händer men tycker kanske att det verkar omöjligt och har NOLL koll på hur du ska börja? Du kanske aldrig har varit upp och ner och undrar hur det kan se så lätt ut när andra gör det? Du kanske vill utmana dig på ett säkert sätt, få hjälp och stöttning på vägen och ta ett steg i taget? Du kanske har provat men du fick bara ont eller skadade dig?


Vi kommer att dra igång en kurs i handstående på Yogahem där vi tar ALLT från början.

NÄR: start söndagen den 15:e Augusti

HUR: I åtta veckor, en gång i veckan träffas vi för att gå igenom vad uppgiften är för varje vecka. Du kommer att få korta uppgifter att göra under veckan, alltså en stärkande-läxa!

VAR: På yogahem, Vintergatan 7 i Motala

PRIS: 1200:- för alla åtta tillfällen. (Missar du går det att ta igen vid senare tillfälle eller byta ut tillfället mot ett vanligt pass i vårt schema)

ANMÄLAN: sker med mail till yogahem.se@gmail.com ELLER via knappen nedan. Din plats är bokad när betalning är gjord och anmälan är bindande efter betalning.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 1:a augustiDet är grymt kul att stärka kroppen på det här sättet! Det ÄR läskigt att vända upp och ner på kroppen och kan kännas förfärligt i början. Varje gång utmanar du dig till den gräns du klarar av och det gör vi stegvis så att det blir mer tillgängligt för varje gång. På Yogahem har vi säkra sätt att göra det på. Vi har både kunskap, erfarenhet och resurser i form av tygstycken som är fästa i taket där du kan få känna på upp och ner känslan utan hela kroppens belastning på handleder och axlar. Det är viktigt att du får känna upp-och-ner känslan så att du vet vart du ska. Vi räknar inte repetitioner, men du kommer att bli starkare i hela kroppen ändå. Att lära sig handstående är process som kräver tålamod och tid. Det kommer att ge dig starka handleder, starka axlar, kontroll på din core, massor av mod och ett glatt sinne! 🥳


Den här kursen är för dig som INTE kan sparka upp benen mot en vägg. Kursens mål är att du själv ska kunna sparka upp mot en vägg när vi är klara, eller ta dig dit med hjälp. Vi lämnar inga garantier, men din motivation och beslutsamhet i kombination med vår kompetens kommer att ta dig till nya höjder. Häng på vetja!


/Carola
81 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page