top of page
  • Skribentens bildCarola

Testa yoga i vårt växande videobibliotek gratis

Det är bra att hitta nya sätt att hålla igång när vi inte kan träffas som vanligt. Därför har vi nu lagt till en tjänst där du kan komma in i vårt videobibliotek (utan att behöva lägga in något kort) och testa våra pass hemifrån helt gratis. Just nu har vi cirka 60 videos som är indelade i dessa kategorier:


Nivå BAS: Kom igång med yoga

När du vill ta det från början och vill ha lätt nybörjaryoga med förklaringar. Här hittar du korta yogapass och grundläggande övningar som är byggstenarna av vad yoga kan innehålla. Det blir utförligare förklaringar både gällande rörelser, andning och filosofi.


Nivå 1: Mjuk yoga utan krångel

Enkla pass utan för mycket belastning på händerna och handleder, vilket betyder att "Stående Hund" utesluts helt. Kategorin passar dig som vill ha ett pass där du inte blir så varm.


Nivå 2: Lätt Vinyasayoga

Pass med Solhälsningar och Vinyasa-sekvenser där vi blir lite varma utan att ta för mycket avancerade positioner. Passen är för dig som är nybörjare eller bara vill ha ett lätt pass, men ändå vill bli varm och träna kroppen.


Nivå 3: Vinyasayoga Fortsättning

Förvänta dig att du blir varm och kanske tränar några fysiskt jobbiga positioner. Vi utövar också längre andningsövningar. Vi lämnar dock armbalanser och huvudstående till nästa nivå.


Nivå 4: Yoga med extra krydda

Här kan i princip vad som helst hända! Här hittar du vår svettiga yogapass :) Bli inte förvånad om vi tränar handstående, huvudstående, underarmsbalanser och djupare bakåtböjningar i flödet. Flödena är mer komplicerade än övriga pass och här hittar du också våra 80 minuters pass.


Inre träning:

Det kan vara lättare att relatera till rörelse eftersom att det är något som syns. I den här kategorin tränar vi på det som inte syns eller kan mätas. Dina inre processer är det som gör att du mår bra eller dåligt, är lugn eller stressad, känner lycka, kärlek, frustration, ilska m.m. Vi tränar meditation, reflektion, andning och filosofi för ett bättre mående.
Om du vill testa vårt videobibliotek går du till MENYN - "bli medlem i videobiblioteket" och välj prova-på-alternativet.


Varmt välkommen till oss på digital väg!116 visningar0 kommentarer

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page