top of page

Det nya normala

Vi har nu testat alternativt deltagande ett par gånger, dvs att du som deltagare kan välja hur om du vill vara med i yogasalen eller via Zoom. Det har fungerat bra och vi kommer att öppna upp fler pass på detta vis om en vecka. Vi bedömer att yogasalen är så pass stor (ca 100 kvadratmeter tillgänglig yta) och när vi begränsar till 7 deltagare på plats har vi goda marginaler till att hålla avstånden.


Passen kommer alltså att kunna bokas via Zoom som vanligt med skillnaden att fler pass blir tillgängliga i salen. Först ut är "Vinyasa nybörjare" på måndag den 15/2 kl 17.30. Endast en deltagare kommer att vara "synlig" på passet (övriga deltagare utanför bild), men det hörnet kommer att vara mörkt och är knappt man kan ana vem det är! :) Det finns en alternativ plats lite bakom våra fotolampor om ingen känner för att synas. Jag tycker dock att det är jättekul om någon av er känner för att vara med på den platsen.


Vi gör det här för att många behöver komma till yogasalen när det är svårt att hitta en lugn plats hemma. För att vi ska kunna hålla ut och fortsätta vara starka både fysiskt och mentalt så behöver vi ibland komma iväg.


Det är dock extra viktigt att vi bara är EN person åt gången i vår entré. Om du kommer när det fortfarande är folk kvar i yogasalen måste du vänta utanför tills salen är tömd.125 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page