top of page
  • Skribentens bildCarola

Din inre resa med Soundhealing - En workshop med Frida Malmquist.

Nu är det dax igen för en härlig Workshop på Yogahem med musik och toner för själen med Frida Malmquist.


Kom och upplev något utöver det vanliga när det kommer till meditation och återhämtning. Ta en vilsam paus och låt dig omslutas av magiska toner, rytmer och vibrationer som hjälper dig att släppa vardagsstress, kontroll och ytliga tankar.

Soundhealing/Ljudbad är intuitivt skapande av musik från instrument som tex klang/kristallskålar, trummor, flöjt, och inte minst den kraftfulla mänsliga rösten.


De ljud som skapas blir som en väv av övertoner och vibrationer som påverkar oss djupt in på cellnivå och klingar an med vårt eget energifält. Den resonans som uppstår av vibrationer som möter varandra hjälper till att balansera och återställa vårt energifält, och stötta kroppens läkningsprocesser.

Vi som guidar dig är två musikälskande systrar som finner stor lycka och glädje i att hjälpa människor till mer "self compassion" och inre harmoni.

För oss är musik medicin, och ett kraftfullt uttryck som har förmåga att beröra på djupet.

Varmt välkomna!


DATUM Söndagen den 2:a oktober

TID: 14.00-avslut ca 16.30

PRIS: 495:-

PLATS: Yogasalen Yogahem, Vintergatan 7, Motala

TA MED: Egen matta, filtar, sköna kläder och ett öppet sinne :) Vi har filtar men om du vill ha egen så ta med.


Platserna är begränsade och du gör din bokning på yogahem.se - boka pass eller knappen här nedan.
Frida Malmquist driver massage och yogastudion Fridfullt i Habo, strax utanför Jönköping. Hon är bland annat utbildad Healing Sound Cermony Facilitator och Soundhealer. Hennes yogaklasser och meditationer har alltid inslag av levande musik från bla trummor, klangskålar och sång. "Musik har en förmåga att beröra på djupet. Kraftfulla vibrationer, vackra melodier, utdragna toner och pulserande rytmer omsluter mottagaren som på ett djupt och meningsfullt sätt kan komma i kontakt med sina känslor, och få möjlighet att frigöra lager av spänningar såväl fysiskt som mentalt och emotionellt"


I sin studio tar Frida emot klienter för soundhealing både i grupp och i individuella sessions. Under våren besöker hon också andra studios där hon arrangerar sina tongivande klasser tillsammans med sin syster.91 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page