top of page
  • Skribentens bildCarola

Lunchpass YogaShred med Helena

Möt Helena Sanhueza, vår instruktör som håller i Lunchpass YogaShred på tisdagar kl 12.00-12.30 från och med vecka 33.


“Jag älskar att vara ute i skogen, gärna i löparskorna. Började springa för 5 år sedan och har inte lagt undan löpar-skorna sedan dess! Lämnade storstadslivet 2013 och flyttade ner hit med familjen utan vare sig jobb eller egentlig plan, men det mesta löser sig och även detta över förväntan. Har jobbat som förskollärare i kommunen fram till hösten 2020 då jag sa upp mig för att satsa på yoga, odlande av grönsaker, biodling och familjelivet. Håller yoga i eget regi ute i Medevi Brunn och nu också här på Yogahem. Träning, hälsa och välmående är mina ledord.”


Fun Facts:

“Jag har sprungit ett 24 timmars lopp i Norge vilket var bland det roligaste jag någonsin gjort. Har även deltagit i Göta Kanal Run där vi sprang 5 maraton på 5 dagar, en otrolig häftig upplevelse. Att testa kroppens gränser är en kick och ofta klarar man av betydligt mer än vad man tror. “


Utbildning inom yoga och annat:

* Barn - och tonårsyogalärare, 2020

* Utbildad i YogaNidra ,2020

* Certifierad YogaShred instruktör, 2019

* 200h Core Strength Vinyasa Yoga Teacher 200RYT, 2018

* Leg. Förskollärare, examen 2018


Om lunch-passet YogaShred:

"Tuff träning som ger snabba resultat!

Yoga möter HIIT (högintensiv intervallträning) i en perfekt kombination där du får både yogans lugnande rörelser och Tabata-intervaller som bygger styrka och kondition genom pulshöjning och muskelaktivering.

Trettio minuter är allt som behövs för att ge kroppen en rejäl omgång av styrke- och konditionsträning, ökad rörelsefrihet, balans och stabilitet. Effektiv och skonsam träning som ger dig en riktig glädjeboost!"


Passet med Helena bokas här på sidan (under boka pass) och du kan välja drop-in pris (100:-) om du inte är medlem eller har kort.


Besök gärna Helenas instagramkonto @arunningyogi för övningar att göra efter ditt löppass, m.m.

Varmt välkommen till Yogahem i Motala!
50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page