top of page
  • Skribentens bildCarola

Ny energi & digitala yogapass

Gott Nytt År till er alla härliga deltagare. Tack vare dig så kan vi fortfarande hålla öppet och jag vill förmedla mitt varmaste tack till er alla som hänger med i förändringens tid. Under hösten och vintern kom vi igång ordentligt med digitala yogapass och det verkar som att det är här för att stanna ett tag. Vi får se möjligheterna med det. Du kan vara med på våra pass varifrån du vill så länge du har uppkoppling och en telefon, padda eller dator tillgänglig. Det ÄR svårare att hitta disciplinen och motivationen att rulla ut mattan när man ska göra det i hemmet. Där finns så många andra måsten som gärna kommer före och så blir yogan aldrig av. Ställ frågan till dig själv vad du ska prioritera under en dag. Skriv ner det och sätt upp en tid som det ska utföras.


Vissa tycker att det blir lättare att hänga med på våra LIVE-pass, då det finns en tid att passa precis som när du ska åka iväg. Vissa har disciplinen att göra yogan på egna tider via videobiblioketet. Jag säger välkommen till ditt nya sätt att yoga hur det än blir.


Under vårterminen kommer yoga via Zoom att vara kvar. Även om vi i ett senare tillfälle i vår öppnar för fler deltagare på plats så kommer Zoom-alternativet att finnas kvar. Då kan du alltså antingen vara med på plats eller vara med digitalt. Dessa alternativ kommer då att vara bokningsbara i kalendern.


Mitt mål är att ladda upp så många av våra Zoom pass till videobiblioteket som möjligt. Nu har jag skaffat dubbla mikrofoner eftersom en ljudfil går till Zoom och en ljudfil går till extern kamera för bättre kvalitet. Så även om ljudet skulle trilskas lite vid LIVE-passen så hänger det med i bättre kvalité i den inspelade versionen. Du som har terminskort eller Autogiro har gratis tillgång till videobiblioteket. Du behöver skapa en användare i biblioteket och meddela mig att du vill att tjänsten ska läggas till. Övriga deltagare får tillgång till videobiblioteket för 149kr/månad.


Jag kommer att göra allt för att vi ska ha kvar vår yogasal och min förhoppning är att de digitala möjligheterna tryggar framtiden för Yogahem. Ett nytt färskt Vinyasa fortsättningspass #7 finns nu i videobiblioteket för er som hänger med på dem. Det är ett riktigt varmt flöde, nästan på gränsen till ett flöde med extra krydda, så håll i hatten och häng med på årets nyaste digitala pass.
163 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Marie Stråhlin
Marie Stråhlin
Jan 01, 2021

Perfekt, detta pass måste provas! Hoppas många följer med på yoga - resan i vår så vi får behålla fantastiska Yogahem ❤️🧘🏼‍♂️

Like

YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page