top of page
Sök
  • Skribentens bildCarola

TvÄ fysiska pass i veckan, resten via Zoom till och med 19/11

Nu Àr hela schemat klart för de följande 3 veckorna. Morgonyogan pÄ tisdagar 7.30 och Mjuk yoga pÄ söndagar kl 17.00 kommer att vara kvar som fysiska pass med MAX 9 platser. Resten av passen blir via ZOOM. PÄ dessa tvÄ fysiska pass blir det mycket avstÄnd mellan alla deltagare sÄ jag bedömer att det Àr sÀkert eftersom det inte kommer folk efter eller före. Vi kommer inte nÀra varandra eftersom vi har vÄra platser och det gÄr bra att vara 1 person Ät gÄngen i hallen nÀr vi kommer och nÀr vi gÄr.


Det enda passet som utgÄr Àr Asana Fitness pÄ fredagar men dÄ finns Move Your Asana pÄ torsdagar istÀllet dÀr man fÄr svettas lite. Det kan hÀnda att jag lÀgger in fredagspasset pÄ Zoom senare om det finns mycket intresse av det.


Jag har testat ljudet med extern mikrofon och ljudet blir superbra sÄ det ska inte vara nÄgra problem att följa passet via Zoom. Jag rekommenderar dock starkt att skapa en anvÀndare pÄ Zoom och anvÀnda dig av appen (om du gÄr via smartphone) som heter "Zoom Cloud Meetings" gÄ till "Meet & chat" -- "Join" -- och skriv in Meeting ID som du fÄr pÄ mailen. NÀr du kommer in pÄ passet kommer din mikrofon och video att vara avstÀngd.


AnvÀnder du dig av dator gÄr du till Zooms hemsida och skapar en anvÀndare pÄ liknande sÀtt. Se lÀnk i förra inlÀgget.


Jag vÀljer idag att dela den hÀr hÀrliga bilden som fÄr representera den mÄlmedvetenhet och styrka som ni deltagare besitter. ALLA ni, oavsett om ni kan vara upp och ner eller ej. Du har kraften och vi ska ta oss igenom det hÀr.

/Carola



74 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page