top of page
  • Skribentens bildCarola

Utomhusyoga med mycket plats

Här är den fina gräsplanen där vi håller ute-yogan på kvällstid (måndagar och torsdagar) i sommar. Här finns gott om plats för alla och det är något speciellt med att yoga utomhus där vi får träna våra sinnen extra mycket på att hålla fokus. Balansen blir lite svårare att hålla när det är ojämnt underlag men det kan å andra sidan bli lättare/mjukare när vi sitter och ligger. Naturen bjuder på fler ljud än vad inomhusmiljön gör och därför blir yoga utomhus även en naturupplevelse. Sommarschemat tar vid den 14/6 och jag tror att vi kommer att få många fina stunder här.


Beroende på väder och vind kan denna plats även användas för morgonpassen om det är hård blåst vid tillfället. Här är det lite mer skyddat än det är på stranden i Varamon.

Yogamattan: Du kan använda filt, traditionell trasmatta eller vår billigaste mattor från Yogiraj (299:-) som passar bra eftersom de är tåliga och dessutom kan maskintvättas. Ta inte din Liforme eller Manduka-matta i naturgummi eftersom den kommer att bli förstörd och tappa greppet när den utsätts för sol.


Kom ihåg: kläder efter väder och gärna filt om det är kyligt eller hatt/keps/scarves om det är varmt och soligt.


Vi ses!

/Carola


69 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page