top of page
  • Skribentens bildCarola

Vi byter lokal

Vi är tvugna att göra lite förändringar för att göra ekonomin säkrare.


Vår lokal är uppsagd men å andra sidan så öppnar sig nya möjligheter. Vi flyttar in till lokalen precis bredvid (CMD Gym) efter nyår och därför kommer vi behöva lite tid i mellandagarna att flytta saker och köra iväg det vi inte behöver.


Ingången till lokalen är på gaveln av samma fastighet istället för mot gatan. Du går igenom grindarna (till höger om gamla ingången) och sedan står det CMD GYM över dörren på fasaden. Där går du alltså in när du ska till Yogahem efter nyår. Om du kör bil kan du parkera där du tidigare parkerat, framför byggnaden eller köra in genom grindarna och parkera där det finns plats. Om det inte finns plats kan du parkera där restaurang Köket har sin stora parkering på vänster sida om byggnaden. Vi kommer att dela utrymmet med gymmets deltagare och det innebär att vi kommer att få dra ner på pass för att det ska gå att pussla ihop. Gymmets deltagare har endast stående tider så därför går det bra att planera in runt det. Vi behåller de mest populära passen så långt det är möjligt men det kommer inte bli stående pass på söndagarna, då behöver jag lite ledigt. :)


Det här är de nya passen:

Måndagar: 19.00-20.00 Vinyasayoga för nybörjare

Tisdagar: 19.00-20.00 Flow & HIIT

Onsdagar: 18.00-19.00 Yinyoga (med Marie) och 19.15-20.15 Vinyasayoga Flow

Torsdagar: 19.00-20.00 Cirkelträning FYS (tidigare fredagsfysen)


Vi testar det här schemat och så kan det hända att fler pass dyker upp om det finns möjlighet och deltagare :) Söndagarna kan vara möjligt att köra lite då och då, men det är inget som kommer att vara stående.


Det blir spännande tycker jag och även om vår nuvarande yogasal är fantastiskt fin så finns det fördelar med den nya lokalen. Förändring är utvecklande och det kommer bli jättebra!


Vi ses!

/Carola
155 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page