top of page
  • Skribentens bildCarola

Vill du vara med? Gratis yoga!

Den kommande tiden innan nyår ger vi bort gratis digitalt deltagande i våra yoga-pass till dig som inte är medlem eller har yogat tidigare hos oss. Detta gäller på måndag 21/12, tisdag 22/12 samt måndag 28/12. Du kan vara med på alla 3 om du vill. Du kan alltså befinna dig var som helst för att vara med.


MÅNDAG 21/12 samt 28/12 kl. 17:30 är Vinyasayoga för nybörjare och passar dig som vill prova på lätt yoga med rörelser i solhälsningar m.m. Vi kommer att göra en kort meditation eller en introduktion till meditation innan vi börjar.


TISDAG 22/12 18.30 är Vinyasayoga fortsättning. Här vår vi röra oss lite mer och du behöver inte vara van med yoga men vi kan förvänta oss lite fysisk utmaning på dina villkor. Det blir andningsövning, balans, koncentration och styrka.


Så här gör du om du vill vara med:

1) Ladda ner appen Zoom Cloud Meetings eller gå till www.zoom.us och skapa en användare.

2) MAILA OSS senast 2 timmar innan passet på yogahem.se@gmail.com och berätta att du vill vara med.

3) Du får koder och mötes-ID skickade till dig via mail samma dag som Zoom-passet hålls.

4) När det är dax för passet går du till appen eller zoom.us och loggar in och trycker på "JOIN" och knapprar in uppgifterna som vi har skickat till dig. Du släpps in på passet ca 5 min innan vi börjar. Din mikrofon och video kommer att vara avstängd så att du endast hör och ser mig i yogasalen men jag eller någon annan hör inte eller ser inte dig.


God Jul och välkommen till en skön stund på yogamattan!



128 visningar3 kommentarer

YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page