top of page
  • Skribentens bildCarola

Yinyoga

På allmän begäran har vi nu tagit tillbaka Yinyoga i schemat. Vi börjar på onsdag 22/2 kl 17.30. Välkommen att boka ditt sköna Yin pass i vår fina Yogasalen Motala. Här får du slappna av och sjunka ner med välgörande stretch-positioner som gör susen för stela kroppar och ett stressat sinne. Vi stannar kvar i positionerna i 3-5 minuter vilket ger en uppmjukande effekt i bindväven som omger musklerna och därmed även i lederna och musklernas förmåga att sträcka ut.


Under yinyogan får dina muskler slappna av helt. Det finns inga muskler du ska spänna under detta pass, här jobbar vi precis tvärtom, att sjunka ner och slappna av i varje position. Denna passiva och långvariga stretch är något för dig som behöver jobba med rörlighet i hela kroppen.


Yinyoga ger dig mental träning eftersom vi kan mötas av ett visst mentalt tjatter när vi ska ligga stilla och inte "göra någonting". Det är tålamodsprövande och du får tid att reflektera över hur du reagerar när du möter på motstånd i kroppen och i din omgivning. Vi skulle kunna säga att Yinyoga är en yogaform med återkommande meditativa inslag. Du anpassar alltid positionerna till din egen förmåga och kropp.

Varmt välkommen på ett yogapass i stillhet.

Onsdagar 17.30-18.30


Välkommen!

87 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page