top of page

Hej kära besökare! 

Den här shopen skapades för att vi i yogastudion Yogahem har gått igenom ett antal företag gällande SKÖNA, funktionella och färgglada leggings för träning och yoga. Vi gillar när de sitter skönt i midjan och sitter som ett andra skinn så att vi kan fokusera på annat än att byxorna korvar sig. Vem vill ha det liksom? Dessa leggings är de som vi tycker sitter bäst och vi är jätte-nöjda med dem. Sedan är det en bonus att de har trevliga mönster och färger så att vi kan sätta färg på vardagen litegrann. Hör av dig om du saknar storlekar ifrån XS till XL så ska vi göra vårt bästa för att lösa det.

Vi brinner för friskvård och vill ge varje besökare en insikt i hur mycket vi själva kan påverka vår hälsa genom att avsätta tid för träning, reflektion och återhämtning. Vi lever i en hektisk värld där vi ställs inför prövningar och svåra beslut. Ingen människa går igenom livet utan svårigheter och vi behöver se varje hinder som en väg till att växa och låta något positivt komma ur varje prövning.

Vi hoppas att dessa leggings ger dig motivation att röra på dig och samtidigt känna dig både bekväm och snygg. Titta gärna in till oss om du har vägarna förbi vår vackra stad Motala - Östergötlands sjöstad. 

/Carola 

Yogahem AB 

IMG_0858.JPG

YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page