top of page
  • Skribentens bildCarola

De här tjänsterna och produkterna erbjuder Yogahem

Det här kan Yogahem kan erbjuda dig som kund:

Yoga och annan träning för dig som privatperson:

1. Kom till yogasalen (det är det bästa av allt! Vi har många gröna växter och en mysig atmosfär tillsammans med trevligt sällskap förstås!)

2. LIVE sessioner via digitala appen Zoom Cloud Meetings.

3. Medlemsskap i vårt digitala Videobibliotek med inspelade yogapass du kan följa hemifrån eller varifrån du vill.


Yoga och annan träning för företag:

1. Medarbetare kan komma till yogasalen på arbetstid. Vi kan sätta upp ett eller återkommande tillfällen för att öka hälsan för medarbetare på din arbetsplats.

2. Instruktör kan komma till ditt företag. Beroende på vad vi kommer överens om kan vi jobba med yoga, meditation, pilates, hållning eller pulshöjande träning.

3. LIVE-sessioner via digitala appen Zoom Cloud Meetings. Det kan vara allt ifrån en kvart per tillfälle till längre pass, allt beroende på vad din arbetsplats önskar och behöver. Boka in ett gratis möte eller ring/maila oss för mer info innan ni bestämmer er.


Försäljning:

Vi säljer yogamattor av bra kvalité främst via försäljning i yogasalen

Vi säljer träningstights (och under hösten även andra träningskläder) via vår webb-butik.


Vi gör vårt yttersta för att du ska känna dig omhändertagen och väl bemött hos oss. Vi uppskattar feedback och du kan alltid kontakta oss för funderingar, frågor eller annat som du vill delge oss.


Det är jag, Carola Donato som driver Yogahem och är ansvarig för innehållet på hemsidan och på sociala medier. Jag vill hjälpa dig som kund att öka din kroppsliga, mentala och själsliga hälsa. På sikt skapar vi en bättre och mer harmonisk värld tillsammans.
68 visningar0 kommentarer

Comments


YOGA  PILATES  TRÄNING
ONLINE    OCH I STUDIO

bottom of page